HOME  COLLEGE    CURSUSSEN CONSULTEN AGENDA ARTIKELEN CONTACT
 

LEVEN IS HET BELANGRIJKSTE WETENSCHAP

.

VEDIC COLLEGE

  

De cursussen, trainingen en consulten van Vedic College hebben als uitgangspunt de universele en spirituele kennis uit de Vedische traditie. De Vedische traditie is een spirituele traditie, waarvan de principes 5.000 jaar geleden op schrift zijn gezet. Ze worden de Veda's genoemd. Ze bevatten tijdloze kennis, die de mens in staat stelt in harmonie met de natuur te leven en zich optimaal te ontplooien.

Vedic College maakt deze bijzondere kennis voor iedereen toegankelijk door de principes in begrijpelijke taal te onderwijzen. Je bent instaat deze principes direct in jouw leven toe te passen. Het Vedic College stimuleert haar studenten om innerlijke waarden te cultiveren. Verder spoort zij haar studenten aan om een holistische leefwijze te cultiveren, teneinde voldoende aandacht te schenken aan de belangrijkste segmenten van het leven, te weten: fysiek, mentaal, spiritueel, sociaal, zakelijk en financieel. Het Vedic College vergroot jouw zelfkennis, persoonlijke groei en - effectiviteit, waardoor je doelbewuster kunt handelen en succesvoller kunt zijn. Een dergelijk harmonieus leven vermindert stress en bevordert jouw innerlijke rust, waardoor je gezonder en energieker kunt zijn, hetgeen gunstige invloeden heeft op zowel jouw privé als zakelijk leven.

Voor groepen van 10 tot 15 personen, instellingen of bedrijven kunnen we cursussen en trainingsprogramma's op maat ontwikkelen volgens de opgegeven specificaties. De leerdoelen worden, vooraf samen met jou, vastgesteld en achteraf geėvalueerd. Praktisch toepasbare kennis en kwaliteit zijn onze uitgangspunten. Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vedic College is geen religieuze organisatie. Vedic College heeft tot doel om de universele kennis uit het oude India door te geven aan de mensheid. Duizenden jaren geleden hadden de vergevorderde spiritualisten al oplossingen bedacht voor de hedendaagse problemen. Iedereen kan en mag gebruik maken van deze waardevolle informatie. Een ieder ongeacht religie of afkomst is welkom bij Vedic College.

RAGHUNATHA

Raghunatha heeft ruim 30 jaar verschillende trainingen, workshops en cursussen gevolgd met betrekking tot spiritualiteit en esoterische wijsheden. Hij heeft de eeuwen oude Indiase wijsheden nauwkeurig bestudeerd onderleiding van grote spiritualisten in India.

Vanaf zijn prille jeugd is hij zeer aangetrokken tot alle soorten spirituele Indiase wijsheden. Al op zeer jeugdige leeftijd heeft hij handlezen en Vedische astrologie eigen gemaakt. Daarna heeft hij verschillende oude Indiase spirituele teksten bestudeerd. In de loop der tijd heeft hij Numerologie, Healing, Vastu, Mantra meditaite en andere wetenschappen bestudeerd om de mensen te helpen. Alle kennis die hij in de afgelopen 30 jaar eigen heeft gemaakt onderwijst hij in Vedic College. Door verschillende soorten kennis te combineren is hij zeer effectief in het verschaffen van inzichten aan hulpzoekenden. Heel veel personen hebben oplossingen voor hun problemen kunnen vinden.

Na overlijden van Z.H. Ammernatha Dasa Babaji in 2002 is Raghunatha in zijn opdracht begonnen met onderwijzen van Uttama Yoga Meditatie. Uttama Yoga Meditatie is een geheime meditatievorm, die slechts aan gevorderde spiritualisten werd onderwezen. Raghunatha heeft in opdracht van zijn guru deze kennis voor de Westerse spiritualisten toegangkelijk gemaakt. Op zeer laag drempelig manier leert Raghunatha de studenten van Vedic College door middel van meditatie geluk en welzijn aan te trekken.

Raghunatha is een van de belangrijkste opleider, trainer en coach binnen Vedic College. Hij is tevens oprichter van Vedic College.

 

 

 VERBONDEN AAN VEDIC COLLEGE

Bij Vedic College zijn verschillende personen verbonden. Allereerst de grote spirituele leraren, in India, die Vedic College in spiritueel ondersteunen met hun adviezen. Verder zijn er diverse leraren en trainers, die op unieke wijze de eeuwen oude spirituele kennis uit India uitdragen. En verder zijn er diverse Vedic Consultants verbonden aan Vedic College die je waardevolle inzichten kunnen geven. Verder kunnen ze je helpen door samen met jou naar goede oplossingen te zoeken voor je problemen. Tenslotte kunnen ze coachen.

AMARNATHA DASA BABAJI

Z.H. Ammernatha Dasa Babaji is geboren in 1920. Op 82 jarige leeftijd heeft hij in 2002 zijn lichaam verlaten. Hij heeft zijn gehele leven op de Himalaya gewoond. Vanaf zijn vijfde jaar studeerde hij in de gurukula, spirituele school. Waar hij systematisch spirituele kennis heeft bestudeerd. Hij was een briljante student. Zijn spirituele leraar besloot hem de geheime spirituele meditatie technieken te onderwijzen, genaamd Uttama Yoga. Met Uttama Yoga kan je o.a. gezondheid, geluk, geld, liefde en vele andere zaken bevorderen. Z.H. Ammernatha Dasa Babaji was een van de laatste leraar in de reeks van leraren. Hij had zeer progressieve ideeen en wou graag dat deze kennis ook in het westen beschikbaar werd. Hij vroeg zijn leerling Raghunatha om deze kennis in begrijpbare taal aan mensen, die in het Westen wonen, te onderwijzen. In 2003 is Raghunatha begonnen om deze bijzondere kennis systematisch te onderwijzen.

VEDIC CONSULTANTS

Binnen Vedische traditie zijn er gigantisch veel personen die op unieke wijze hulp verlenen aan mensen die problemen hebben. Vedic Consultants verbonden aan Vedic College doen hun uiterste best om je goed van dienst te zijn. In Nederland is Raghunatha een van de belangrijkste Vedic Consultant. Onderleiding van hem zijn diverse Vedic Consultant werkzaam.

Wij wensen je heel veel wijsheid en mooie inzichten toe. Wij hopen dat deze unieke kennis, harmonie in je leven zal bevorderen. Ook hopen wij dat deze wijsheden je heel veel  geluk, voorspoed en succes zullen geven.

 

 

FORMULIER

 

Graag tot ziens

Vedic College 070 3598985

Copyright @ 2015 Vedic College