HOME  COLLEGE    CURSUSSEN CONSULTEN AGENDA ARTIKELEN CONTACT
 

MANTRA MEDITATIE

Mantraís zijn op 3 niveauís werkende geluidsenergieŽn te weten fysiek, mentaal en spiritueel. Mantraís kunnen hardop  gezongen worden , op een rustige melodie wordt gezongen of zachtjes worden uitgesproken zodat slechts degene die reciteert het hoort. Door tijdens het reciteren of zingen van mantra's, met gevoel en aandacht te mediteren op de mantra, word je naar een hogere bewustzijnsniveau gebracht. Hieruit stromen harmoniserende energie die serene rust en gevoel van welbehagen te weeg brengt.

Mantraís onderscheiden zich van normale woorden en zinnen doordat zij niet gemaakt zijn door gewone mensen. Ver gevorderde spiritualisten hebben in diepe meditatie deze mantraís mogen ontvangen. Er zijn veel soorten mantraís. Sommige mantraís hebben pas effect als je het goed uitspreekt met de juiste parameters, terwijl andere mantraís effect resulteren als degene die het reciteert met liefde en gevoel de mantra chant. De mantraís waar de juiste parameters voor nodig zijn worden veelal door een guru ( gevorderde spiritualist ) onderwezen. Degene die ze reciteert mag deze mantraís pas zelfstandig reciteren als hij het perfect kan uitspreken met juiste parameters. Zo wordt de uitspraak door de eeuwen heen op een juiste manier gereciteerd.

Mantra's hebben vele soorten energieŽn. Met mantra kan je jezelf genezen, blokkades verwijderen, geluk aantrekken, negatieve energieŽn verwijderen, evenwichtige spirituele groei realiseren en veel meer.

De workshop Mantra Meditatie bestaat uit 2 niveaus.

 

TE BEHANDELEN ONDERWERPEN NIVEAU 1

Wetenschap van het geluid

Meditatieruimte inrichten

Reciteren van mantra's

 

TE BEHANDELEN ONDERWERPEN NIVEAU 2

Mantra energie

Hogere bewustzijnsniveau

Opheffen van blokkades door middel van mantra's

 

AANTAL LESSEN

Niveau 1: 2 lessen van 1,5 uur ( Kosten 75  euro )

Niveau 2: 2 lessen van 1,5 uur ( Kosten 50  euro )

 

LESMATERIAAL

Je krijgt een syllabus van Vedic College.

 

Wij wensen je heel veel wijsheid en mooie inzichten toe. Wij hopen dat deze unieke kennis, harmonie in je leven zal bevorderen. Ook hopen wij dat deze wijsheden je heel veel  geluk, voorspoed en succes zullen geven.

 

 

INSCHRIJF-FORMULIER

 

Graag tot ziens

Vedic College 070 3598985

Copyright @ 2015 Vedic College