HOME  COLLEGE    CURSUSSEN CONSULTEN AGENDA ARTIKELEN CONTACT

 

SPIRITUELE REIS NAAR INDIA ( 14 DAGEN )

Vedic College organiseert, geheel verzorgde, spirituele reizen naar India. Dit is een bezinningsvakantie om inspiratie, uit de duizenden jaren oude Indiase spirituele / mystieke cultuur, te putten. Het is ook een innerlijke reis waarin je jezelf weer (her)ontdekt. De bedoeling is om persoonlijke spirituele groei te realiseren en in balans te leven. Je bent dan doelbewuster, succesvoller, gezonder en vitaler.

Tijdens de workshops leer je hoe je de aanwezige fysieke en karmische blokkades kunt verwijderen om pech af te wenden. Ook leer je hoe je geluk kunt aantrekken. Mediteren op spiritueel geladen plaatsen brengen serene rust en heel veel positieve energie in je leven. Tijdens het astrologische consult krijg je inzicht in je verleden, heden en toekomst. Tijdens de spirituele coaching krijgt je tools om je blokkades te verwijderen en je spirituele doelen te realiseren. Stress, spanningen, angsten en trauma's verdwijnen uit je leven. Ook word je heerlijk gemasseerd. Je bent dan meer in balans en kunt een evenwichtiger leven leiden. Tijdens de excursies kan je zien hoe de Indiase spiritualisten de eeuwen oude spirituele rijkdommen in praktijk brengen.

DATA

4 november 2017 t/m 17 november 2017

3 maart 2018  t/m 17 maart 2018

8 september 2018 t/m 21 september 2018

PROGRAMMA

MEDITATIE

WORKSHOPS

ASTROLOGISCH CONSULT

SPIRITUELE COACHING

EXCURSIES

MASSAGE

MEDITATE

We mediteren om metaal sterker te zijn. Meer innerlijke rust te hebben en goed te kunnen ontspannen. Daarom  mediteren we op plaatsen waar grote spiritualisten hebben gemediteerd. Deze plaatsen zijn spiritueel geladen en geven positieve energieŽn aan een ieder die daar mediteert. Na de meditatie voel je een serene rust en ontspanning. Je bent daarna beter instaat om beter te mediteren en evenwichtiger leven te leiden. Stress, spanningen, angsten en trauma's verdwijnen langzaam uit je leven.

WORKSHOPS

AYURVEDA IN PRAKTIJK

Ayurveda is een eeuwen oude Indiase medische wetenschap. Tijdens de workshop "Ayurveda in praktijk" leer je je lichaam beter kennen. Je krijgt inzicht in je persoonlijke dosa ( lichaamstype volgens de Ayurveda ). Je krijgt informatie over voeding die bij je dosa past en leefwijze om gezond en stressvrij te kunnen leven. Gezondheid bevorderende adviezen zijn kernonderdelen van de workshop, waardoor je instaat bent om in harmonie met de natuur te leven.

EFFECTIEF MEDITEREN

Tijdens de workshop: "Mediteren in praktijk" leer je om harmonie tussen je lichaam, geest en ziel te bevorderen. Je bent dan in staat om jezelf te beschermen tegen negatieve energieen. Je wordt stressbestendiger en je leeft een bewuster leven.

FYSIEKE BLOKKADES VERWIJDEREN

Tijdens de workshop : "Fysieke blokkades verwijderen" leer je verschillenden methodieken om je zelfgenezend vermogen te optimaliseren. Je krijgt inzicht in oorzaken van ziektes, waardoor je ziektes sneller en effectiever kunt aanpakken. Je leert verschillen ademhalingstechnieken, Mudra's ( handen en vingers in bepaalde posities om persoonlijke energieŽn te reguleren ) en je leert ziekte veroorzakende energieŽn uit je leven te verwijderen. Ook leer je hoe je je immuunsysteem kunt versterken waardoor je minder snel ziek wordt. Je kunt dan gezonder door het leven gaan.

KARMISCHE BLOKKADES VERWIJDEREN

Tijdens de workshop "Karmische blokkades verwijderen" leer je je karmische blokkades te verwijderen. Ook leer je hoe je kunt leven om geen nieuwe blokkades te creŽren.  Door mantra meditatie, karma vernietigende meditatie, universele gedragspatronen en positieve mindset heb je geen last meer van pech of blokkades in je leven. Je leeft zelfbewuster en ontspannen. Je kunt sneller je doelen behalen en gelukkiger en tevreden leven leiden. Je hebt meer succes in alles wat je doet, omdat je geluk niet meer wordt wordt geblokkeerd. 

LEVEN IN HARMONIE MET DE KOSMOS

Tijdens de workshop "Leven in harmonie met de kosmos" leer je leven volgens de universele en kosmische wetten. Je trekt dan positieve energieen aan waardoor je meer geluk en harmonieus leven kunt leiden.

SPIRITUALITEIT IN PRAKTIJK

Tijdens de workshop "Spiritualiteit in praktijk" krijg je inzichten in je persoonlijke doelen in je leven. Je leert hoe je je spirituele doelen kunt behalen waardoor je in harmonie kunt leven. Tijdens de workshop leer je ook hoe je persoonlijke spirituele groei kunt bevorderen. Balans in je leven wordt dan hersteld. Dit heeft gunstige invloeden op alle segmenten van je leven.

ASTROLOGISCH CONSULT

Tijdens het astrologisch consult wordt je verleden, heden en toekomst voor je ontrafeld.  Hiervoor hebben wij je geboortedatum, -tijd en -plaats nodig. Het consult duurt gemiddeld een uur. Je mag alle persoonlijke vragen stellen. Tijdens het consult wordt gekeken naar je kosmische leermomenten. Je belangrijkste blokkades en groeibelemmeringen worden in kaart gebracht. Ook wordt met je besproken wat je latente vermogens en kansen zijn die je nog kunt benutten om succesvoller in het leven te zijn.

SPIRITUELE COACHING

Als je behoefte hebt dan kan je spirituele coaching aanvragen. Er wordt dan samen met jou een coachingstraject afgesproken. Samen met jou wordt er dan gekeken welke doelstellingen je in je leven wilt behalen. Samen met jou wordt een plan gemaakt  en een pad uitgestippeld om de doelen daadwerkelijk te behalen. Gedurende je verblijf in India wordt je gecoacht. Tijdens de coachingsgesprekken krijg je meer inzicht in jezelf. Je krijgt informatie over je blokkades en je krijgt tools om je blokkades te verwijderen. Je leer om balans in je leven te bevorderen. Verder leer je hoe je mentaal sterk en evenwichtig leven kunt leiden.

EXCURSIES

In overleg wordt diverse excursies gepland in Delhi, Haridwar, Rishikesh, Vrindavana, Mathura en Agra.

MASSAGE

In overleg wordt een lichaamsmassage ingepland. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke lichaamstype.

WAT IS VOOR JE GEREGELD

De prijs voor deze reis bedraagt 1.950 euro.

De volgende zaken zijn in de prijs inbegrepen:

Vliegticket

Vervoer in India

Hotel

Maaltijden

Workshops

Massage

Excursies

Astrologisch consult

Spirituele coaching

Ayurvedische consult.

Een Nederlands sprekend gids begeleid je gedurende het gehele. Verder worden alle workshops, consulten en coaching in het Nederlands verzorgd. Ayurvedische consult is in het Engels ( wordt indien gewenst wordt het vertaald in het Nederlands ).

WAT DIEN JE ZELF TE REGELEN

De volgende zaken dien je zelf te regelen:

Visum: we kunnen je hierbij helpen

Vervoerskosten in Nederland

Reis- en annuleringsverzekering.

BEGELEIDER

Raghunatha is je begeleider op je spirituele reis. Hij is een echte India-kenner. Meer dan 30 jaar heeft hij de Indiase wetenschappen bestudeerd. Hij gaat veelvuldig naar India en is een goede India-kenner. Hij is hoofddocent in Indiase wetenschappen bij Vedic College. Als spirituele coach, filosoof, astroloog, handlezer, medium en paragnost heeft hij talloze mensen geholpen. Hij is een inspiratiebron voor velen.

LESMATERIAAL / AANTAL DEELNEMERS

Je krijgt gratis lesmateriaal van Vedic College.

Per groep kunnen er maximaal 12 personen deelnemen.

 

Wij wensen je heel veel wijsheid en mooie inzichten toe. Wij hopen dat deze unieke kennis, harmonie in je leven zal bevorderen. Ook hopen wij dat deze wijsheden je heel veel  geluk, voorspoed en succes zullen geven.

 

 

INSCHRIJF-FORMULIER

 

Graag tot ziens

Vedic College 070 3598985

Copyright @ 2015 Vedic College