HOME  COLLEGE    CURSUSSEN CONSULTEN AGENDA ARTIKELEN CONTACT
 

HULPVERLENING

BARMHARTIGHEID IS EEN NOODZAAK

 

Vedic College helpt kansarme mensen in India. We helpen kinderen, ouderen en andere hulpbehoevenden. Met name helpen we lepra mensen die door de maatschappij zijn verstoten. Ze moeten vaak voor zichzelf zorgen, zonder hulp van de overheid. Wil je ons helpen dan bent u van harte welkom.

Afgelopen jaren hebben wij samen met jullie hulp velen  geholpen. Hulp bestond uit:

1) Kleding en schoenen

2) Dekens voor in de winter

3) Rijst, daal, suiker, zout, olie enz.

4) Stenen huizen laten bouwen tegen de kou

5) Voedselbonnen voor minderjarigen en ouderen

     6) Pennen, potloden, schriften enz.

Er zijn vele mensen die nog steeds op straat geboren worden en op straat hun leven eindigen. Blijf ons steunen zodat we de hulpbehoevenden kunnen helpen. Wij helpen de armste mensen en mensen die door de maatschappij zijn verstoten.

De kou eist vele levens en ook de extreme hitte in India. Er zijn vele mensen die nog steeds op straat geboren worden en op straat hun leven eindigen. Blijf ons steunen zodat we de hulpbehoevenden kunnen helpen. Wij helpen de armste mensen en mensen die door de maatschappij zijn verstoten.

Sinds 2014 hebben we afspraken gemaakt met de blindenschool in Vrindavana. Als ze voedsel of gebruiksgoederen te kort komen dan wordt dat via Vedic College dat bekostigd. Er zijn 61 blinde personen die in de school wonen en studeren. Afgelopen jaren bestond onze hulpverlening in doneren van voedsel, dekens en onderhoud van gebouw.

In plaats van naar school te gaan moeten kinderen vaak werken om te kunnen overleven. Vedic College helpt met name dit soort kinderen.

 

 
 

 

Wij wensen je heel veel wijsheid en mooie inzichten toe. Wij hopen dat deze unieke kennis, harmonie in je leven zal bevorderen. Ook hopen wij dat deze wijsheden je heel veel  geluk, voorspoed en succes zullen geven.

 

 

FORMULIER

 

Graag tot ziens

Vedic College 070 3598985

Copyright @ 2015 Vedic College